Çelik Borular


Beylikdüzü Mermerciler Sanayi Sitesindeki kapalı depomuzda çelik boru satışında hizmetinizdeyiz. Hayçelik olarak, çelik boru konusunda Türkiye’nin tercihi olmanın gururunu yaşamaktayız. Bayiliğini almış olduğumuz kaliteli ve alaşımlı demir çelik üretimi yapan Çemtaş AŞ., Asil Çelik ve çeşitli haddehanelerde müşterilerimizin çelik boru ihtiyacını en hızlı ve güvenilir şekilde karşılamaktayız.
Son teknolojik makina ve teçhizat kullanılarak hazırlanmış olan çelik borularımız müşterilerimizin beğenisini kazanmaktadır. 1970'li yıllarda Hayrettin ÖZÇELİK ile çelik ticareti hayatına başlayan ailemiz daha sonra oğlu İbrahim ÖZÇELİK'in de katılımıyla 1992 yılında Hayçelik Ltd Şti'ni kurarak yoluna devam etmiştir. 2000 yılından bu yana da, özellikle Avrupa'dan olmak üzere çeşitli ülkelerden ithalatlarımızı sürdürmekteyiz. Hayçelik olarak müşterilerimizin memnuniyeti konusundaki hassasiyetimizden dolayı çelik borularımızı denetimden geçirilen yerlerden almayı tercih etmekteyiz.
Çelik borularımız kullandığımız çeliğin yüksek kalitesine karşın, oldukça düşük fiyatla sizlere sunulmaktadır. Müşterilerimizin memnuniyetini ve güvenini ön planda tutma ilkesi ile hizmetlerimize devam etmekteyiz.
Diğer Ürün ve hizmetlerimizden Bazıları:  çelik boru, dikişsiz çelik çekme boru, yuvarlak çelik, kalın yuvarlak çelik, istanbul çelik, ankara çelik